Medpro24

Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας της Ιδιωτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων

έκδοση 1.0

Η Medpro24 αποτελεί προσφερόμενη υπηρεσία της SSKM Corporation, 2045 W GRAND AVE STE B PMB 43110 CHICAGO ILLINOIS 60612 USA. Η Medpro24 παρέχει υπηρεσίες βελτίωσης της παραγωγικότητας και διαχείρισης και αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κυρίως ιατρικών δεδομένων και δεδομένων που αφορούν την υγεία. Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε νομικά πρόσωπα του χώρου της υγείας και το ευρύ κοινό (κάθε φυσικό πρόσωπο).

Συμμορφώνεται με τους νόμους και τις κατευθυντήριες γραμμές περί απορρήτου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων [Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679] για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η Medpro24 σέβεται το δικαίωμα στη διαγραφή και μη πώληση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της Υπηρεσίας ενώ μπορεί να προσφέρει πρόσβαση συγκεντρωτικών ανωνυμοποιημένων δεδομένων σε διαφημιζόμενους, όπως περιγράφεται παρακάτω.

1.ΓΕΝΙΚΑ

1.1 Η αποδοχή χρήσης της υπηρεσίας Medpro24 συνεπάγεται την αποδοχή της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και Προστασίας της Ιδιωτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων όπως έχει αναρτηθεί, στο σύνολό της και χωρίς εξαίρεση. Στην περίπτωση που χρήστης της υπηρεσίας Medpro24 συνδεόμενος με αυτή, αδυνατεί να κατανοήσει όρο της παρούσας πολιτικής ή δεν συμφωνεί με αυτόν, οφείλει να διακόψει τη χρήση της υπηρεσίας Medpro 24 ή/και να ζητήσει αντίστοιχα, διευκρινήσεις από τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων του νομικού προσώπου που παρέχει την υπηρεσία, στέλνοντας email στο dpo @ medpro 24. gr
1.2 Η παρούσα Πολιτική εξηγεί με ποιο τρόπο η Medpro24 και ενδεχομένως εταιρείες με τις οποίες εμείς ως Medpro 24 συνεργαζόμαστε, συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία καταχωρούνται στους αποθηκευτικούς μας χώρους, στον ιστότοπό μας ( www.medpro24.gr, www.medpro24.com) και σε οποιονδήποτε λογισμικό παρέχεται, στο πλαίσιο των υπηρεσιών του Medpro24 (στο εξής καλούμενα ως σύνολο “ Υπηρεσία ”), αλλά και τις επιλογές του χρήστη της Medpro24 σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των δεδομένων σας και των δεδομένων άλλων προσώπων. 1.3 Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Medpro24 κατανοείτε και συμφωνείτε ότι παρέχουμε πλατφόρμα για να ανεβάζετε στοιχεία ταυτοποίησης φυσικού/νομικού προσώπου ανάλογα, στοιχεία επικοινωνίας και άλλο περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, σχολίων, προσωπικών δεδομένων, δεδομένων που αφορούν την υγεία, ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με εστίαση στα ιατρικά δεδομένα (στο εξής καλούμενα ως σύνολο " Περιεχόμενο Χρήστη" ή “ Δεδομένα”) και να τα κοινοποιείτε με προσωπική σας αποκλειστικά ευθύνη, όπου εσείς κρίνεται αναγκαίο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της Medpro24 που εσείς παρέχεται έγκριση, μπορούν να αναζητούν, βλέπουν, χρησιμοποιούν ή κοινοποιούν οποιαδήποτε δεδομένο ανεβάζετε εσείς ή εξουσιοδοτημένος από εσάς, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της Πολιτικής Απορρήτου και Προστασίας της Ιδιωτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων αλλά και των Όρων Χρήσης της Medpro24 (που μπορείτε να βρείτε στο https://medpro24.com/?p=eula). 1.4 H Medpro24 είναι υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται. Η Medpro24, διαθέτει πολιτικές που επιβάλλουν την εφαρμογή αυστηρών κανόνων, όσο αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό, ώστε τα δεδομένα που αναρτώνται στην Υπηρεσία, να χρησιμοποιούνται από όσους τα ανεβάζουν, όπως προβλέπεται. Η παρούσα πολιτική έχει εφαρμογή σε κάθε επισκέπτη, χρήστη και τρίτο που έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία Medpro 24 (καλούμενοι στο εξής συνολικά “ Χρήστες ”).

2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Για τη λειτουργία και την αποτελεσματική χρήση της Υπηρεσίας συλλέγουμε τους παρακάτω τύπους δεδομένων.

2.1 Δεδομέναπου μας παρέχετε απευθείας:

2.1.1 Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας, όταν εγγράφεστε για ενεργοποίηση λογαριασμού ως χρήστης της Medpro24.

2.1.2 Πληροφορίες ταυτοποίησης που παρέχετε για τη δημιουργία προφίλ χρήστη (όνομα, επώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, κλπ.) Οι πληροφορίες αυτές, μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε όταν επικοινωνείτε με άλλους χρήστες.

2.1.3 Περιεχόμενο που αναρτάτε στην Medpro24. Ενδεικτικά: ονοματεπώνυμα, αριθμοί τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιατρικά ραντεβού, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, διευθύνσεις κατοικίας, φωτογραφίες, απεικονίσεις ιατρικών δεδομένων (πχ. υπερηχογραφήματα, ακτινογραφίες και άλλες ιατρικές εκθέσεις), αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων.

2.1.4 Τις επικοινωνίες σας με την Medpro24. Ενδεικτικά μπορεί να σας στείλουμε ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με την Υπηρεσία (π.χ. επαλήθευση λογαριασμού, αλλαγές/ενημερώσεις στα χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας, τεχνικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις που αφορούν την ασφάλεια της Υπηρεσίας). Για λόγους ασφάλειας δικής σας και της Υπηρεσίας, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λήψη των παραπάνω μηνυμάτων που αφορούν την Υπηρεσία.

2.2 Πληροφορίες με χρήση εργαλείων ανάλυσης:

2.2.1 Χρησιμοποιούμε εργαλεία ανάλυσης (analytics tools ) τρίτων κατασκευαστών, για να μας βοηθήσουν να μετρήσουμε την κίνηση και τις τάσεις χρήσης της Υπηρεσίας. Αυτά τα εργαλεία συλλέγουν πληροφορίες που αποστέλλονται από τη συσκευή σας ή την Υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε, των σελίδων της Medpro24, υποστηριζόμενα από πρόσθετα εργαλεία και άλλα δεδομένα, και βοηθούν στη βελτιστοποίηση της Υπηρεσίας.

2.2.2 Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες ανάλυσης, με πληροφορίες ανάλυσης από άλλους χρήστες, έτσι ώστε ένας χρήστης που επικοινωνεί με άλλο χρήστη, να αναγνωρίζεται.

2.3 Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες:

2.3.1 Όταν επισκέπτεστε την Υπηρεσία, μπορούμε να χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες όπως pixels, web beacons, πληροφορίες γεωτοποθεσίας, τοπικής αποθήκευσης, για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Medpro24 και να σας παράσχουμε νέες δυνατότητες.

2.3.2 Ενδέχεται να ζητήσουμε από διαφημιστές ή άλλους συνεργάτες να παρέχουν διαφημίσεις ή υπηρεσίες στις συσκευές σας, οι οποίες μπορεί να χρησιμοποιούν cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες που τοποθετούνται από εμάς ή συνεργάτη.

2.4 Πληροφορίες αρχείου καταγραφής:

2.4.1 Οι πληροφορίες αρχείων καταγραφής αποτυπώνονται αυτόματα από τον περιηγητή σας, κάθε φορά που προχωρείτε σε αίτημα πρόσβασης στη Medpro24, σε μια ιστοσελίδα ή σε μια εφαρμογή. Μπορεί επίσης να αποτυπώνονται όταν κάνετε λήψη από τον περιηγητή ή τη συσκευή σας, του περιεχομένου της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής.

2.4.2 Όταν χρησιμοποιείτε τη Medpro24, οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες αρχείου καταγραφής, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματός σας, της διεύθυνσης Internet Protocol ("IP"), του τύπου περιηγητή, των σελίδων παραπομπής / εξόδου, των URLs και του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδράτε με συνδέσμους στην Υπηρεσία, των ονομάτων τομέων, των προβληθέντων σελίδων, των σελίδων σύνδεσης και άλλων παρόμοιων δεδομένων. Μπορεί επίσης να συλλέγουμε συναφή δεδομένα από ηλεκτρονικά μηνύματα που αποστέλλονται στους χρήστες μας, τα οποία μας βοηθούν να παρακολουθούμε ποια μηνύματα έχουν ανοιχθεί και ποιοι σύνδεσμοι έχουν επιλεγεί από τους παραλήπτες. Τα δεδομένα αυτά επιτρέπουν πιο ακριβή αναφορά και βελτίωση της Υπηρεσίας.

2.5 Αναγνωριστικά στοιχεία συσκευής:

2.5.1 Όταν χρησιμοποιείτε φορητή συσκευή όπως tablet ή κινητό τηλέφωνο, για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Medpro24, μπορεί να έχουμε πρόσβαση, να συλλέξουμε, να παρακολουθούμε, να αποθηκεύουμε στη συσκευή σας και/ή να αποθηκεύουμε απομακρυσμένα, ένα ή περισσότερα "αναγνωριστικά συσκευής". Τα αναγνωριστικά συσκευής είναι μικρά αρχεία δεδομένων ή παρόμοιες δομές δεδομένων που αποθηκεύονται στη συσκευή σας ή συνδέονται με αυτήν, τα οποία αναγνωρίζουν μοναδικά τη φορητή σας συσκευή. Ένα αναγνωριστικό συσκευής μπορεί να είναι δεδομένα που αποθηκεύονται σε σύνδεση με το υλικό της συσκευής, με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, άλλο λογισμικό ή δεδομένα που αποστέλλονται στη συσκευή από τη Medpro24.

2.5.2 Ένα αναγνωριστικό συσκευής μπορεί να παρέχει πληροφορίες σε εμάς ή σε συνεργάτη τρίτου μέρους, για τον τρόπο περιήγησής σας και χρήσης της Υπηρεσίας και μπορεί να μας βοηθήσει ή να βοηθήσει άλλους, να παρέχουν αναφορές ή εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Η Υπηρεσία ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά εάν η χρήση ή η διαθεσιμότητα των αναγνωριστικών συσκευής, παρακωλύεται ή έχει απενεργοποιηθεί.

2.6 Μεταδεδομένα:

2.6.1 Τα μεταδεδομένα (metadata) είναι συνήθως τεχνικά δεδομένα που συνδέονται με το περιεχόμενο των Χρηστών. Τα μεταδεδομένα πχ. μπορούν να περιγράψουν πώς, πότε και από ποιον συλλέχθηκαν δεδομένα του “Περιεχομένου χρήστη” και πώς μορφοποιείται αυτό το περιεχόμενο.

2.6.2 Οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν ή να προστίθενται στη διαδικασία επικοινωνίας, μεταδεδομένα στο περιεχόμενο τους, συμπεριλαμβανομένης μιας σημείωσης (π.χ. για να σημειώσουν λέξεις-κλειδιά όταν ανεβάζουν κάτι), της γεωτοποθεσίας (π.χ. για να σημειώσουν την τοποθεσία σας), σχολίων ή άλλων δεδομένων. Αυτό καθιστά το περιεχόμενο του χρήστη ευκολότερα αναζητήσιμο από άλλους και πιο διαδραστικό.

3 ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

3.1 Εκτός από τις συγκεκριμένες χρήσεις δεδομένων που περιγράψαμε στην παρούσα πολιτική, μπορούμε να χρησιμοποιούμε δεδομένα που λαμβάνουμε, για:

4 ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Δεν θα ενοικιάσουμε ή θα πωλήσουμε δεδομένα σας ή θα διαθέσουμε σε τρίτες οντότητες εκτός του Medpro24 και του ομίλου εταιρειών που ανήκει η Medpro24, χωρίς τη συναίνεσή σας, εκτός αν ορίζεται σε ειδικές περιπτώσεις στην παρούσα Πολιτική.

4.1 Με ποιους μπορούμε να μοιραστούμε δεδομένα σας:

4.1.1 Μπορούμε να μοιραστούμε δεδομένα σας και γενικά Περιεχόμενο χρήστη συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, δεδομένων από cookies, αρχείων καταγραφής, αναγνωριστικών συσκευής, δεδομένων τοποθεσίας και δεδομένων χρήσης, με επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τη Medpro24.

4.1.2 Δεν θα μοιραστούμε ιατρικά σας δεδομένα αλλά μπορούμε να μοιραστούμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία, με το νομικό τμήμα άλλων επιχειρήσεων ή ατόμων εκτός της Medpro24 ή που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών με τη Medpro24 ή που θα γίνουν τμήμα του ομίλου στην οποία ανήκει η Medpro24 (στο εξής καλούμενοι " Συνεργάτες "). Οι Συνεργάτες μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην παροχή, κατανόηση και βελτίωση της Υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής αναλύσεων) και των δικών τους υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένης της παροχής σε εσάς καλύτερης εμπειρίας). Ωστόσο, αυτοί οι Συνεργάτες θα τηρήσουν τις επιλογές που κάνετε σχετικά με το ποιοι μπορούν να δουν τα ιατρικά σας δεδομένα.

4.1.3 Ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα σας, καθώς και δεδομένα από εργαλεία όπως τα cookies, τα αρχεία καταγραφής, τα αναγνωριστικά συσκευής και τα δεδομένα τοποθεσίας, με οργανισμούς τρίτων που μας βοηθούν να σας παρέχουμε την Υπηρεσία (" Πάροχοι Υπηρεσιών "). Οι Πάροχοι Υπηρεσιών μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας στον απαραίτητο βαθμό, για την παροχή της Υπηρεσίας και με ανάλογους όρους εχεμύθειας.

4.1.4 Ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα cookies, με εταίρους διαφήμισης τρίτων. Αυτές οι πληροφορίες θα επιτρέψουν σε δίκτυα διαφήμισης τρίτων, να παρέχουν στόχευση στις διαφημίσεις που πιστεύουν ότι σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

4.1.5 Ενδέχεται να αφαιρέσουμε τμήματα δεδομένων που μπορούν να οδηγήσουν στην αναγνώρισή σας και να διαθέσουμε με τρίτα μέρη, ανωνυμοποιημένα δεδομένα.

4.1.6 Ενδέχεται να συνδυάσουμε τα δεδομένα σας με άλλα δεδομένα έτσι ώστε να μην συνδέονται πλέον με εσάς και να τα διαθέσουμε στη συνέχεια, ως συνολικά δεδομένα.

4.2 Με ποιους μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας:

4.2.1 Με βάση τις ρυθμίσεις προφίλ και ιδιωτικότητας σας, έχετε τη δυνατότητα, την ευθύνη και το δικαίωμα, να επικοινωνείτε με τα φυσικά πρόσωπα ή τα νομικά πρόσωπα που επιλέγετε κάθε φορά, στέλνοντας δεδομένα σας.

4.2.2 Αν διαγράψετε δεδομένα σας που ήδη προωθήσατε σε Χρήστη της Medpro 24 ή τρίτο, αντίγραφα ενδέχεται να παραμείνουν ορατά σε προσωρινά αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες της Υπηρεσίας, σε άλλους Χρήστες ή τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν το API της Medpro24 και έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες που εσείς τους διαθέσατε.

4.3 Τι συμβαίνει σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου:

4.3.1 Εάν πωληθεί ή μεταβιβασθεί μέρος ή το σύνολο της Medpro24 ή των περιουσιακών της στοιχείων σε άλλο φορέα, στο πλαίσιο συναλλαγής, όπως συγχώνευση, εξαγορά, πτώχευση, διάλυση, εκκαθάριση, τα δεδομένα σας όπως όνομα και διεύθυνση email, Περιεχόμενο χρήστη και οποιεσδήποτε άλλα δεδομένα συλλέγονται μέσω της Medpro 24, μπορεί να αποτελέσουν μέρος των στοιχείων που πωλούνται ή μεταβιβάζονται, ενώ θα συνεχίσετε να είστε ο κάτοχος του περιεχομένου σας.

4.3.2 Ο αγοραστής ή ο μεταβιβάζων, οφείλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει με την παρούσα Πολιτική.

4.4 Ανταπόκριση σε νομικά αιτήματα και πρόληψη βλάβης:

4.4.1 Ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση, να διατηρήσουμε και να μοιραστούμε τα δεδομένα σας σε απάντηση νομικού αιτήματος (όπως ένταλμα αναζήτησης, δικαστική απόφαση ή δικαστικό πρόσταγμα) εάν έχοντας καλή την πίστη, κρίνουμε ότι ο νόμος απαιτεί από εμάς να το πράξουμε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανταπόκριση μας σε νομικά αιτήματα και από δικαιοδοσίες όπου έχοντας καλή την πίστη, κρίνουμε ότι η ανταπόκριση μας απαιτείται από νόμο σε εκείνη τη δικαιοδοσία, επηρεάζει χρήστες της συγκεκριμένης δικαιοδοσίας και είναι συμβατή με διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές.

4.4.2 Μπορούμε επίσης να έχουμε πρόσβαση, να διατηρήσουμε και να μοιραστούμε δεδομένα έχοντας καλή την πίστη, ότι είναι απαραίτητο, για την ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, την προστασία μας, την προστασία Χρήστη της Υπηρεσίας και άλλων, ως μέρος διενεργούμενων ερευνών αλλά και για την πρόληψη κινδύνου ζωής ή άμεσης σωματικής βλάβης.

4.4.3 Τα δεδομένα σας που λαμβάνουμε, μπορούν να προσπελαστούν, επεξεργαστούν και διατηρηθούν πέρα του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, όταν αποτελούν αντικείμενο νομικού αιτήματος ή υποχρέωσης, κυβερνητικής έρευνας ή έρευνας σχετικά με πιθανές παραβιάσεις των όρων ή πολιτικών μας, ή γενικά για την πρόληψη βλάβης.

5 ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

5.1 Αποθήκευση και Επεξεργασία:

5.1.1 Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Medpro 24 τυγχάνουν επεξεργασίας και αποθηκεύονται από την Medpro24 αποκλειστικά εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε χώρες μέλη που η Medpro24, οι Συνεργάτες της ή οι Πάροχοι Υπηρεσιών αυτής, διατηρούν εγκαταστάσεις.

5.1.2 Με την εγγραφή και χρήση της Υπηρεσίας, συναινείτε στη μεταφορά και αποθήκευση πληροφοριών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (που η Medpro24, οι Συνεργάτες της ή οι Πάροχοι Υπηρεσιών, διατηρούν εγκαταστάσεις), στη χρήση και γνωστοποίηση δεδομένων σας, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική.

5.1.3 Μόνο ο Χρήστης της Medpro24 (ή τυχόν εξουσιοδοτημένος από αυτόν) νομιμοποιείται με δική του αποκλειστικά ενέργεια να προωθήσει προσωπικά δεδομένα, ιατρικό ιστορικό, αποτελέσματα εξετάσεων και άλλα δεδομένα που τον αφορούν, σε τρίτο (π.χ. φορείς/επαγγελματίες του τομέα υγείας) εκτός της ΕΕ.

5.1.4 Με βάση τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα και αναγκαία μέτρα προστασίας για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των δεδομένων που συλλέγονται μέσω της Medpro 24, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα (απαίτηση χρήσης μοναδικού κωδικού πρόσβασης κλπ.) για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας, πριν σας παράσχουμε πρόσβαση στον λογαριασμό σας και χρησιμοποιούμε ελεγκτικά εργαλεία για τον περιοδικό έλεγχο ασφάλειας της πλατφόρμας μας (πραγματοποίηση penetration tests κλπ.). Παρόλα αυτά, η Medpro24 δεν εγγυάται την ασφάλεια οποιουδήποτε δεδομένου μεταφέρετε σε αυτό ή ότι τα προσωπικά και μη, δεδομένα που βρίσκονται στην Medpro 24, δεν μπορούν να προσπελαστούν, αποκαλυφθούν, αλλοιωθούν ή καταστραφούν.

5.1.5 Κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό, κάθε χρήστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, να τηρεί τα αναγκαία μέτρα που αντικειμενικά απαιτούνται, για να υποστηρίξει την ασφάλεια των δεδομένων του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εστιάστε με ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστικότητα στην ασφαλή φύλαξη του μυστικού σας μοναδικού κωδικού πρόσβασης στην Medpro24, στη διαχείριση των δεδομένων του λογαριασμού σας και στον έλεγχο πρόσβασης κατά τις επικοινωνίες σας με την Medpro24. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ενδέχεται ρυθμίσεις απορρήτου σας να επηρεαστούν από αλλαγές που κάνουν οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες χρησιμοποιείτ ε .

5.1.6 Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη λειτουργικότητα, το βαθμό εμπιστευτικότητας, τα μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων και την αξιοπιστία των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνουν άλλοι φορείς ή τρίτος.

6 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

6.1 Δεδομένα του λογαριασμού σας και ρυθμίσεις προφίλ/ιδιωτικότητας:

6.2 Χρονικό διάστημα διατήρησης του Περιεχομένου χρήστη:

6.2.1 Με τη λήξη του λογαριασμού χρήστη, η Medpro24, οι θυγατρικές της εταιρείες ή οι πάροχοι της Υπηρεσίας ενδέχεται να διατηρήσουν δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών του προφίλ σας) και ενδεχομένως Περιεχόμενου του χρήστη, για χρονικό διάστημα δύο ετών, στο πλαίσιο προβλεπόμενου ελέγχου ή για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα που ορίζεται από νόμο.

6.2.2 Ο χρήστης εφόσον επιθυμεί την πλήρη διαγραφή των δεδομένων που τον αφορούν από την Μedpro24, δύναται να προχωρήσει, μέσα από τις επιλογές του προφίλ του, στην απενεργοποίηση του λογαριασμού του. Με την ολοκλήρωση της ενέργειάς του αυτής, διαγράφονται όλα τα δεδομένα που αφορούν το συγκεκριμένο χρήστη από τις ενεργές βάσεις δεδομένων της Medpro24 και από αντίγραφα ασφαλείας εφόσον αυτό είναι εφικτό. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα του διαγραφέντος ως άνω χρήστη, δεν θα καταστούν ενεργά εκ νέου, χωρίς την αποστολή αιτήματος συναίνεσης του υποκειμένου.

6.2.3 Αντίγραφα ασφαλείας της Υπηρεσίας μπορεί να διατηρούνται για μέχρι 10 έτη. Εξαιρούνται της διαγραφής δεδομένα που ενδεχομένως νόμος επιβάλει την τήρηση τους και για όσο διάστημα ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

7 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

7.1 H Medpro24 μεριμνά διαρκώς για την διαρκή εναρμόνιση της με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Ο Κανονισμός αυτός, ορίζει σειρά δικαιωμάτων για τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία πλέον τυγχάνουν ευρύτερης προστασίας. 7.2 Ειδικότερα ο ν.3471/2006 (ΦΕΚ133/Α/28.6.2006, που μετέφερε στο εθνικό δίκαιο την Οδηγία 2002/58/ΕΚ όπως έχει τροποποιηθεί με την Οδηγία 2009/136/ΕΚ και όπως ισχύει σήμερα), ο ν.4624/2019 (ΦΕΚ137/Α/2019) και ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διασφαλίζουν τα παρακάτω δικαιώματά σας:

7.3 Εφόσον επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, παραθέτοντας σχετική περιγραφή του δικαιώματος που θέλετε να ασκήσετε, με τον πιο πρόσφορο για εσάς, από τους παρακάτω τρόπους:

8 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

8.1 H Medpro24 δεν συλλέγει εν γνώσει της προσωπικά δεδομένα από άτομα κάτω των 18 ετών ή δεν επιτρέπει εν γνώση της σε αυτά τα άτομα να εγγραφούν στην Υπηρεσία. Η Υπηρεσία και το περιεχόμενό αυτής δεν απευθύνεται σε άτομα νεότερα των 18 ετών. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι έχουν συλλεχθεί στην Υπηρεσία, προσωπικά δεδομένα από άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα, κηδεμόνα ή του έχοντος την δικαστική επιμέλεια του ανηλίκου, θα καταβάλουμε την αναγκαία προσπάθεια για τη διαγραφή των δεδομένων του ανηλίκου. 8.2 Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να διατηρούμε δεδομένα που μας παρασχέθηκαν από ανήλικο κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, με ένα από τους τρόπους που προσδιορίζεται στην ενότητα επικοινωνίας μαζί μας.

9 ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ SERVICES ΤΡΙΤΩΝ

9.1 Δεν φέρουμε ευθύνη για τις πρακτικές που ακολουθούνται από οποιεσδήποτε ιστοσελίδες ή services στις οποίες υπάρχουν σύνδεσμοι από την Medpro24, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων ή περιεχομένου που περιέχονται σε αυτές. 9.2 Όταν χρησιμοποιείτε σύνδεσμο (link) για να μεταβείτε από την Υπηρεσία μας σε ιστοσελίδα ή service τρίτου, η Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας της Ιδιωτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων της Medpro24, δεν ισχύει για τις ιστοσελίδες ή τα services τρίτων. Κατόπιν αυτού διαβάστε αναλυτικά τις αντίστοιχες Πολιτικές Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, πριν προχωρήσετε στην περιήγηση ή τη χρήση τους. Με την χρήση του Medpro24 συμφωνείτε ρητά ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι και δεν έχουμε έλεγχο σε κανένα τρίτο μέρος που εσείς εξουσιοδοτείτε να έχει πρόσβαση σε Περιεχόμενο χρήστη της Medpro 24. 9.3 Εάν χρησιμοποιείτε ιστοσελίδες ή services τρίτων και επιτρέπετε πρόσβαση τους σε Περιεχόμενο χρήστη της Medpro 24, ενεργείτε με δική σας ευθύνη.

10 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΧΡΗΣΤΗ

Σε περίπτωση θανάτου Χρήστη της Medpro24, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, με ένα από τους τρόπους που προσδιορίζεται στην ενότητα επικοινωνίας παρακάτω.



11 ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή την Υπηρεσία, παρακαλούμε χρησιμοποιείστε για επικοινωνία, την ηλεκτρονική διεύθυνση info@medpro24.gr ή τα στοιχεία επικοινωνίας του αντιπροσώπου μας στην Ελλάδα:

SNS fortech A . E .

Δνση: οδός Αρκαδίου 30

15231 Χαλάνδρι Αττικής

Τηλ. +30 210 6771012

Email: info@snsfortech.com

12 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

12.1 H Medpro24 ενδέχεται να επικαιροποιεί ή να ενημερώνει περιοδικά την παρούσα Πολιτική, επομένως παρακαλούμε προχωρήστε τακτικά στην ανασκόπηση της. Μπορούμε να σας παρέχουμε επιπλέον μορφές γνωστοποίησης τροποποιήσεων ή ενημερώσεων, ανάλογα με τις υπάρχουσες τεχνολογικές δυνατότητες και τη βούλησή σας. 12.2 Η συνέχιση της χρήσης της Υπηρεσίας Medpro24 μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση της, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή της παρούσας Πολιτικής όπως ισχύει κάθε φορά.



13 ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



Η παρούσα Πολιτική αναρτήθηκε και άρχισε να ισχύει την 7.7.2023.





_ . _